Anneler Günü Kampanyası Anneler Gününde Anneni Mutlu Edecek Hediyeler

10-05-2024 15:39
Anneler Günü Kampanyası Anneler Gününde Anneni Mutlu Edecek Hediyeler

 Bizim İçin Değerlisiniz: Sirius Hobi'den Anneler Günü İndirimi!

Merhaba Sevgili Müşterilerimiz!

 

Özel günlerde, sevdiklerimize değer vermek ve onları hatırlamak bizim için çok önemlidir. Bu nedenle, Anneler Günü yaklaşırken, siz ve sevdikleriniz için özel bir fırsat sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

 

Anneler Günü'nde sizin ve tüm annelerinizi unutulmaz bir şekilde kutlamak için, Epoxymalzeme.com ve Sirius Hobi olarak özel bir indirim fırsatı sunuyoruz. 2500 TL ve üzeri Epoksi Kalıp alışverişlerinizde, toplam tutarınızdan 250 TL indirim kazanacaksınız! Bu indirim fırsatıyla, sevdiklerinize özel ve anlamlı bir hediye seçme şansını yakalayacaksınız. 

 

Özel günlerde, sevdiklerimize duyduğumuz sevgiyi ve takdiri ifade etmenin önemini biliyoruz. Anneler Günü'nde, annenize veya sevdiklerinize özel ve kişisel bir hediye vermek, onların ne kadar değerli olduğunu göstermenin güzel bir yoludur.

 

Eğer siz de annenize veya sevdiklerinize Anneler Günü'nde özel bir hediye seçmek istiyorsanız, Sirius Hobi ve Epoxymalzeme.com'daki bu harika indirim fırsatını kaçırmayın. Siz değerli müşterilerimiz için en güzel hediyeyi seçmek için hemen alışverişe başlayın!

 

Hediye çeki kodunuz : '' hediye250 ''

 

Hediye çeki kodunuzu kullanırken dikkat etmeniz gereken hususlar ;
Hediye çekiniz mutlaka ödeme yapmadan hemen önceki sayfada hediye çeki kullan seçeneği seçilerek kod girilmeli ardından kullan seçeneği seçilerek toplam sepet tutarınızdan düşülmelidir bu şekilde tamamlanmayan siparişlerde indirim geçerli olmayacaktır.





IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.